Când grija guvernanţilor se transformă în jigniri. Cum am ajuns “proşti, zona zoster şi răspândaci”

Postat la 09 noiembrie 2020 150 afişări

Când grija guvernanţilor se transformă în jigniri. Cum am ajuns “proşti, zona zoster şi răspândaci”

Klaus Iohannis: Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. În faţa unei boli ori eşti precaut, ori eşti prost. Una din două. Tot reiau apelul meu spre protecţie, atenţie şi luat măsuri care ne permit să acţionăm

Ludovic Orban: Acolo chiar, la Bucur Obor au fost în controale de ”n”- ori, de fiecare dată nu cred că 20% dintre cei de acolo respectau regulile - portul măştii, distanţa la statul la coadă. Pur şi simplu nu se respectă, acolo parcă e o zonă Zoster

Ludovic Orban: Adolescenţii, nu numai la noi, în foarte multe ţări din Europa- astea sunt analize făcute- adolescenţii sunt… cum să zic… sunt răspândaci de virus, pentru că ei nu dezvoltă forme grave, marea majoritate sunt asimptomatici

Deşi măsurile anti-Covid luate de guvernanţi sunt justificate de nevoia de a proteja oamenii şi sistemul public de sănătate, ca o ironie, promotorii lor îi jignesc chiar pe cei faţă de care îşi manifestă grija şi, care, în plus, sunt şi alegători.

Primul care a deschis “balul” declaraţiilor jignitoare la adresa românilor “neascultători şi obraznici”, deşi statul le vrea binele când vine vorba de Covid, a fost preşedintele Iohannis.

Astă-vară, şeful statului ne spunea că în faţa unei boli ori eşti precaut, ori eşti prost.  “Am văzut că sunt unii politicieni care mai mult fug după voturi, care spun că putem să ne relaxăm cu totul şi că nu e nevoie de măsuri şi să vină specialiştii cu dovezi. Nu vă supăraţi, ce doveţi vreţi. 270 de infectări de ieri până astăzi.

Peste 150 de persoane la ATI. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. În faţa unei boli ori eşti precaut, ori eşti prost. Una din două. Tot reiau apelul meu spre protecţie, atenţie şi luat măsuri care ne permit să acţionăm”, declara Klaus Iohannis, la 11 iunie .

Ulterior, după o vizită în Piaţa Universităţii, a revenit, şi-a prezentat scuze, a încercat să dea vina pe alţii, dar internetul e martor că jignirea a rămas.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transformare,
masuri,
refuz,
boli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.