Campus universitar de 15 milioane de euro, la Craiova

Postat la 26 aprilie 2013 37 afişări

Campusul unde va funcţiona Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din Craiova a fost inaugurat, vineri, lucrările începând în urmă cu cinci ani şi costând peste 15 milioane de euro.

Campus universitar de 15 milioane de euro, la Craiova

 Campusul universitar a fost construit în curtea Facultăţii de Mecanică şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi.

Clădirea are patru etaje, fiind amenajate amfiteatre, laboratoare multimedia dotate cu căşti şi cabine pentru traducători, o aulă de peste 300 de locuri, o bibliotecă ce se întinde pe 2.000 de metri pătraţi, birouri, dar şi spaţii de agrement precum cafenele, restaurante sau terenuri de sport pentru studenţi.

La inaugurare au participat Mircea Costoiu, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare şi Dezvoltare Tehnologică, mai mulţi parlamentari de Dolj, dar şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/campus-universitar-de-15-milioane-de-euro-la-craiova-10804489
10804489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.