Campionatul Naţional de off-road al României începe săptămâna viitoare

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 iunie 2013 177 afişări

Transsylvania Off Road Club organizează între 4 şi 7 iulie 2013 cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de off-road al României. Concursul pentru Cupa Taubenreuther are deja tradiţie în cadrul campionatului naţional, ajungând la ediţia a XII-a. Competiţia din această vară va avea loc în zona Gilău, din judeţul Cluj.

Campionatul Naţional de off-road al României începe săptămâna viitoare

De-a lungul celor trei zile de concurs participanţii îşi vor demonstra pasiunea şi talentul pentru sportul offroad. Concursul se va desfăşura conform regulamentului campionaţului naţional de Off Road ce prevede probe pentru cele 3 categorii auto: standard (nemodificate), open (modificări medii şi trasee de dificultate medie) şi extrem (modificări medii sau radicale pe trasee medii şi dificile). Indiferent de categorie, traseele prin păduri, peste dealuri, prin mlaştini, şleauri, pârâuri, pietre şi ravene vor fi adevărate provocări pentru concurenţi.

Evenimentul se va încheia pe data de 07 iulie, în parcarea hipermarket-lui Cora, începând cu ora 10, unde se va lua startul într-o probă specială, un traseu tehnic, tip circuit, format din obstacole artificiale (buşteni, cauciucuri, rampe). La acest trial sunt aşteptaţi cât mai mulţi spectatori, pentru că va fi o adevărată desfăşurare de forţe şi de cai putere în încercarea de a faţă faţă provocărilor probei. Finalul acestei probe speciale reprezintă şi finalul competiţiei, iar în urma festivităţii de premiere Cupa Taubenreuther Transsylvania va fi înmânată echipei care a trecut cu brio de toate provocările traseului.

“Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscută ca fiind una din cele mai bune din ţară. Traseele foarte frumoase, roadbook-urile exacte şi organizarea de calitate atrag în fiecare an din ce în ce mai mulţi împătimiţi ai off road-ului la acest eveniment.“ susţine Pedro Pinto, vicepreşedinte şi membru asociat al Transsylvania Off Road Club.

Transsylvania Off-Road Club este al doilea club de off-road din ţară, format în 2001, cu 70 de membri în Cluj-Napoca.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/campionatul-national-de-off-road-al-romaniei-incepe-saptamana-viitoare-11019975
11019975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.