Campanie în premieră în şase ţări: Toate navele comerciale din porturile de la Marea Neagră vor fi verificate

Postat la 13 mai 2013 22 afişări

Toate navele comerciale din porturile de la Marea Neagră vor fi verificate începând de luni, de echipe formate din reprezentanţi ai sindicatelor navigatorilor, docherilor şi autorităţilor portuare, iar în cazul depistării unor nereguli, sancţiunile pot merge de la avertisment până la reţinerea navei.

Campanie în premieră în şase ţări: Toate navele comerciale din porturile de la Marea Neagră vor fi verificate

 Liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor şi reprezentantul Federaţiei Internaţionale a Transportatorilor în România, Adrian Mihălcioiu, coordonator al acestor verificări în ţara noastră, a spus că este pentru prima oară când aceste inspecţii sunt realizate simultan în toate porturile de la Marea Neagră din şase ţări.

"Luni începe o campanie, prima din toate timpurile, de inspecţie pe Marea Neagră, la care participă toate sindicatele navigatorilor, docherilor, autorităţi, avem sprijinul Autorităţii Navale Române cu ofiţeri de port care vor face parte din echipele de control. Toate aceste inspecţii se vor desfăşura în acelaşi timp în toate porturile maritime din Marea Neagră, deci nu vor mai fi locuri unde navele să se ascundă. Această acţiune include verificări în Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, România, Bulgaria", a afirmat Adrian Mihălcioiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/campanie-in-premiera-in-sase-tari-toate-navele-comerciale-din-porturile-de-la-marea-neagra-vor-fi-verificate-10873673
10873673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.