CAMPANIA "EI MERITĂ ROMÂNIA": Corneliu Băneasa Birtok, omul care face maşina să consume cu 15 la sută mai puţin

Postat la 29 noiembrie 2012 15 afişări

Campania "Ei merită România", demarată de Gândul, Pro Sport, Mediafax şi Ziarul Financiar, aduce o nouă poveste, cea a lui Corneliu Băneasa Birtok, un tânăr inventator care, pe banii săi, a creat un filtru de aer performant pentru motoare auto, recunoscut şi medaliat la saloanele internaţionale.

"Bărbatul din Deva şi-a urmat pasiunea şi a performat, prin ambiţie şi muncă, pe banii săi şi ai familiei. Şi a câştigat", scrie Gândul.

Corneliu Băneasa Birtok este un inginer extrem de pasionat de maşini. Consecinţa pasiunii: o inovaţie despre care vorbeşte toată lumea de câţiva ani încoace - filtrul supraaspirant universal, cu variantele sale, care conduce la reducerea cu 10 - 15 la sută a consumului de carburant, în funcţie de model şi gabarit.

Cea mai recentă recunoaştere internaţională este medalia de aur obţinută la Salonul Innova din cadrul Concursului Internaţional Bruxelles-EUREKA, desfăşurat în perioada 15-17 noiembrie.

Campania "Ei merită România" a debutat cu povestea lui Costel Pârnău, timişoreanul care, fără picioare şi fără o mână, ne învaţă pe toţi că "viaţa trebuie trăită cu orice preţ" şi a fost urmată de cea a preotului Manuel Radu, care, la 36 de ani, a luat în grijă copiii săraci din Urlaţi şi de cea a Steluţei Duţă, campioana la box feminin pornită dintr-un orfelinat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Băneasa Birtok,
maşina,
consum
/actualitate/campania-ei-merita-romania-corneliu-baneasa-birtok-omul-care-face-masina-sa-consume-cu-15-la-suta-mai-putin-10357073
10357073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.