Camera de hotel care pluteste la 7 metri inaltime. Este unica in lume si poate fi a ta pentru 50.000 de dolari

Postat la 05 august 2013 194 afişări

Daca 1.600 de metri deasupra nivelului marii nu sunt suficienti pentru turistii care aleg sa viziteze Denverul, atunci pentru suma de 50.000 de dolari si inca 7 metri inaltime in plus pot beneficia de o camera suspendata intr-un hotel, fix in centrul orasului, scrie Reuters.

 Camera de hotel care pluteste la 7 metri inaltime. Este unica in lume si poate fi a ta pentru 50.000 de dolari

 Pentru o perioada limitata, Denver, cel mai cunoscut oras din Colorado, pune la dispozitia amatorilor de senzatii tari o camera de marimea unui lift, suspendata la aproximativ 7 metri inaltime. Aflata in complexul turistic Curtis, este considerata "singurul hotel plutitor din lume".

Ideea revolutionara ii apartine arhitectului new-yorkez Alex Schweder, care a construit-o cu ocazia unui festival local, in ideea de a promova arta.

Asa-zisa camera de hotel iti poate oferi toate conditiile, de la pat si grupuri sanitare, pana la o superba panorama a orasului.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/camera-de-hotel-care-pluteste-la-7-metri-inaltime-este-unica-in-lume-si-poate-fi-a-ta-pentru-50-000-de-dolari-11208686
11208686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.