Călin Nistor a fost avizat de CSM pentru funcţia de adjunct al şefului DNA

Postat la 23 mai 2013 22 afişări

Călin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Călin Nistor a fost avizat de CSM pentru funcţia de adjunct al şefului DNA

 Călin Nistor, nominalizat de ministrul Justiţiei pentru funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, şi-a prezentat proiectul de management şi apoi a fost audiat de membrii Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

La finalul interviului, Călin Nistor a primit avizul pozitiv, cu unanimitate de voturi, din partea Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

"În urma  analizării proiectului de management prezentat, precum şi audieri candidatului, în temeiul art. 40 lit. h din Legea nr. 317/2004 republicată cu modificările şi completările ulterioare, cu unanimitate de voturi, Secţia pentru procurori a decis acordarea avizului pozitiv", se arată într-un comunicat dde presă al CSM.

Cittii mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/calin-nistor-a-fost-avizat-de-csm-pentru-functia-de-adjunct-al-sefului-dna-10896011
10896011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.