Călătoria cu metroul, plătită prin SMS. Cum se face accesul în staţie

Postat la 02 aprilie 2013 15 afişări

Călătoria cu metroul poate fi plătită din aprilie şi prin transmiterea unui SMS la numărul 1700, din reţelele Orange şi Vodafone, putând fi achitate astfel una, două sau zece călătorii la preţul de 0,50 de euro, 0,90 de euro şi, respectiv, 3,25 de euro, a anunţat luni compania Metrorex.

Călătoria cu metroul, plătită prin SMS. Cum se face accesul în staţie

 Clienţii Orange şi Vodafone care vor să plătească o călătorie cu metroul trebuie să transmită un SMS la numărul scurt 1700, urmând să primească imediat confirmarea plăţii, tot prin SMS. De asemenea, călătorii care vor să plătească două sau zece călătorii trebuie să trimită textul 2C sau 10C la numărul 1700, a precizat Metrorex într-un comunicat de presă.

Preţul unei călătorii este de 0,50 euro, pentru două călătorii vor fi reţinuţi 0,90 euro, iar zece călătorii costă 3,25 de euro, tarifele fiind exprimate fără TVA.

"Accesul în staţie se va face prin apelarea gratuită a numărului 1700 şi apropierea receptorului telefonului de validatoarele special instalate în staţiile de metrou, în zona de acces peron. Telefonul va emite un semnal sonor care va fi interpretat de validator, stabilind în timp real dacă în contul clientului există călătorii valide şi permiţând accesul către peron", potrivit sursei citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/calatoria-cu-metroul-platita-prin-sms-cum-se-face-accesul-in-statie-10706078
10706078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.