BVB despre revocarea lui Cionga: Restructurarea bursei nu a fost suficient de rapidă

Postat la 29 martie 2013 12 afişări

BVB a anunţat vineri că directorul general, Victor Cionga, a fost revocat din funcţie, după şapte luni de mandat, şi a confirmat astfel informaţiile furnizate de MEDIAFAX, administratorii bursei apreciind că restructurarea operatorului pieţei de caputal nu a înregistrat un progres suficient de rapid.

BVB despre revocarea lui Cionga: Restructurarea bursei nu a fost suficient de rapidă

 "Raportat la aşteptările Consiliului de Administraţie, procesul de restructurare al Bursei de Valori Bucureşti nu a înregistrat un progres suficient de rapid, fiind la acest moment în etape incipiente", potrivit unui comunicat transmis vineri de Bursă.

Cionga va rămâne la conducerea executivă a Bursei pentru încă două luni, astfel încât să se asigure o tranziţie cât mai uşoară către preluarea atribuţiilor de către o persoană care va fi selectată de Consiliul de Administraţie, mai arată sursa citată.

Consiliul de Administraţie al Bursei a analizat, joi, activitatea lui Cionga în primele şase luni de mandat şi, prin votul administratorilor, s-a decis revocarea acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bvb-despre-revocarea-lui-cionga-restructurarea-bursei-nu-a-fost-suficient-de-rapida-10698880
10698880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.