Buzău: Peste 60 de gospodării din 11 localităţi, inundate în urma ploilor

Postat la 25 mai 2012 13 afişări

Unsprezece localităţi din judeţul Buzău, între care oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat, au fost afectate de inundaţii în urma ploilor căzute în ultimele 24 de ore, fiind inundate subsolurile unor blocuri şi peste 60 de gospodării.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, colonel Dănuţ Nicolae, în urma ploilor din ultimele 24 de ore s-au produs inundaţii în comunele Pârscov, Mărăcineni, Ţinteşti, Vipereşti, Săgeata, Vadu Paşii, Puieşti şi Valea Râmnicului. În aceste comune a fost avariat un podeţ tubular peste pârâul Sărăţel, astfel că în satele Curcăneşti şi Tocileni din comuna Pârscov se poater ajunge doar pe jos. De asemenea, apa a inundat mai multe gospodării şi locuinţe. În comuna Vipereşti, a fost afectată o porţiune din DN10, iar vineri dimineaţă circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe acest tronson.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inundatii,
ploi,
buzau,
gospodarii
/actualitate/buzau-peste-60-de-gospodarii-din-11-localitati-inundate-in-urma-ploilor-9669425
9669425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.