Business-ul norului de cenusa: hotelurile din Otopeni sunt pline ochi iar CFR a sarit repede cu oferta

Postat la 17 aprilie 2010 22 afişări

Disperarea unora, fericirea altora. Norul de cenusa care a perturbat traficul aerian din toata Europa a facut in Romania atat victime, oameni care nu au mai putut ajunge la destinatie, cat si castigatori - proprietarii hotelurilor din Otopeni.

"Toate hotelurile din Otopeni sunt pline. Majoritatea calatorilor ale caror curse au fost anulate s-au intors la casele lor, insa altii au fost cazati in localitate, pe banii companiilor aeriene", a declarat pentru Gandul directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache.

Printre cei care si-au frecat mainile de bucurie se afla fratii Robert si Ionut Negoita, proprietarii hotelului RIN Confort, dar si austriecii de la Warimpex, care detin Angelo Airport Hotel.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
hoteluri,
aeroport,
inchidere,
CFR
/actualitate/business-ul-norului-de-cenusa-hotelurile-din-otopeni-sunt-pline-ochi-iar-cfr-a-sarit-repede-cu-oferta-5923032
5923032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.