Burse in Italia pentru a invata cum sa faci afaceri cu inghetata

Autor: Roxana Cristea Postat la 09 mai 2011 346 afişări

O universitate din Bologna dedicata inghetatei a gasit o noua modalitate sa exporte mult iubita inghetata italiana. Carpigiani Gelato University ofera burse strainilor sa ia parte la un Gelato Pioneers, un curs care ii invata sa faca business cu inghetata.

La sfarsitul cursurilor de patru saptamani, zece dintre cei mai talentati si motivati studenti vor fi recompensati cu sapte zile in cadrul unui magazin de inghetata, unde vor putea lua decizii si vor avea discounturi daca isi vor cumpara aparate de facut inghetata.

Universitatea a fost fondata in 2003 ca o divizie de training a Carpigiani Group, care produce aproximativ 70% din aparatele de facut inghetata din lume. Ofera peste 9.000 de cursuri in intreaga lume.

"Am vrut sa facem mai multe pentru a promova una dintre mancarile italienesti preferate in intreaga lume", a declarat Andrea Cocchi, directorul general al companiei.

Universitatea are sediul in Bologna, in nordul Italiei si are laboratoare de gatit dotate cu ultimele modele de aparate de facut inghetata. Ofera cursuri in zece limbi straine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
Italia,
afaceri,
inghetata
/actualitate/burse-in-italia-pentru-a-invata-cum-sa-faci-afaceri-cu-inghetata-8251109
8251109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.