Bursa de la New York a scazut puternic joi, in cea mai slaba sedinta de la inceputul lui 2009

Postat la 05 august 2011 15 afişări

Bursa de la New York a scazut puternic joi, principalii indici inregistrand pierderi de pana la 5%, dupa cea mai slaba sedinta de la inceputul anului 2009, din cauza temerilor privind o posibila noua runda de recesiune in SUA si extinderea crizei datoriilor de stat in Italia si Spania.

Analistii anticipeaza noi pierderi, desi Wall Streeet a inregistrat corectii in noua din ultimele 10 sesiuni consecutive.

Randamentele de pe piata secundara a titlurilor de trezorerie ale SUA cu maturitatea la doi ani au coborat la un minim record, investitorii cautand sa se refugieze de problemele economice si financiare de pe ambele parti ale Atlanticului.

Indicele Dow Jones Industrial Average a inchis in scadere cu 4,31%, iar Standard & Poor's (S&P) a pierdut 4,78%, in timp ce piata Nasdaq s-a retras cu 5,08%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
New York,
scadere
/actualitate/bursa-de-la-new-york-a-scazut-puternic-joi-in-cea-mai-slaba-sedinta-de-la-inceputul-lui-2009-8573937
8573937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.