"Bulgarii o duc deja mai bine decât românii". Cine a făcut această declaraţie surprinzătoare

Postat la 09 noiembrie 2012 24 afişări

Situaţia financiară a bulgarilor este mai bună decât cea a românilor şi în curând chiar şi grecii îi vor invidia, afirmă ministrul de Finanţe de la Sofia, Simeon Djankov, citat de agenţia Novinite, care califică declaraţia drept surprinzătoare.

"Bulgaria a depăşit deja România în privinţa veniturilor pe cap de locuitor şi prinde, treptat, din urmă alte state UE. În numai câţiva ani vom fi la acelaşi nivel cu Grecia", a spus Djankov. Oficialul pare să nu ia în considerare statisticile oficiale, care arată că Bulgaria este cel mai sărac stat din UE în privinţa PIB pe cap de locuitor şi a salariilor - printre cele mai reduse din blocul comunitar, notează Novinite. Ministrul a făcut declaraţia în parlamentul de la Sofia, care a aprobat, vineri, proiectul de buget pentru anul următor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bulgarii-o-duc-deja-mai-bine-decat-romanii-cine-a-facut-aceasta-declaratie-surprinzatoare-10285659
10285659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.