Bulgarii au oprit intrarea tuturor vehiculelor prin Giurgiu şi Vama Veche

Postat la 20 decembrie 2012 54 afişări

Autorităţile bulgare au oprit intrarea tuturor vehiculelor prin punctele de trecere a frontierei (PTF) Giurgiu şi Vama Veche, din cauza ninsorii şi a viscolului.

"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, autorităţile bulgare au luat măsura interzicerii intrării pe teritoriul acestei ţări, dinspre România, a tuturor categoriilor de vehicule, prin punctele de trecere a frontierei Giurgiu şi Vama Veche", a anunţat, joi, Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

Treisprezece regiuni bulgare se află sub avertizare cod portocaliu de vânt, potrivit postului public de radio, citat, miercuri, de site-ul Novinite.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bulgari,
Giurgiu,
Vama Veche
/actualitate/bulgarii-au-oprit-intrarea-tuturor-vehiculelor-prin-giurgiu-si-vama-veche-10403931
10403931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.