Bugetul Rabla Plus va fi suplimentat, de sâmbătă. Câţi bani sunt disponibili pentru maşini electrice sau hibrid

Postat la 23 august 2021 112 afişări

Bugetul Rabla Plus va fi suplimentat, de sâmbătă. Câţi bani sunt disponibili pentru maşini electrice sau hibrid

Programul Rabla Plus va fi suplimentat, începând de sâmbătă, 21 august, cu 200 de milioane de lei, iar o sumă identică va fi disponibilă în plus faţă de alocările anterioare şi pentru programul Rabla Clasic, din 28 august.

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat pentru luna august o suplimentare totală de 400 de milioane de lei pentru programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, care au debutat, pentru anul curent, la sfâşitul lunii aprilie.

Se acordă două tipuri de ecotichete

Astfel, începând de sâmbătă, cei interesaţi de programul de înnoire a parcului auto Rabla Plus 2021 au cu 200 de milioane de lei în plus disponibili. Bugetul iniţial din aprilie era cel mai mare de până acum, de 400 de milioane de lei, dublu faţă de bugetul de anul trecut, iar cu suplimentarea actuală, devine triplu faţă de 2020 şi la un total aferent anilor 2020 şi 2021 de 800 de milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
buget,
hibrid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.