Buget 2012: Pensiile vor fi îngheţate. Documentul nu cuprinde indicii de majorare a salariilor

Postat la 12 noiembrie 2011 8 afişări

Proiectul de buget pregătit de Guvern prevede îngheţarea pensiilor pe întreaga perioadă a anului viitor, fără indicii de majorare a acestora şi a salariilor în al doilea semestru, pentru susţinerea plăţii pensiilor fiind din nou transferate de la bugetul de stat 13,8 miliarde lei.

Documentul, obţinut de MEDIAFAX, prevede că în anul 2012 valoarea punctului de pensie este de 732,8 lei, nivelul la care a fost îngheţat încă din 2009, fără referiri la o eventuală majorare a acestuia în partea a doua a anului viitor. Nici pentru contribuţiile de asigurări sociale nu sunt indicate scăderi pe parcursul anului viitor, acestea fiind menţinute la nivelul actual.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
2012,
document,
pensii,
inghetare
/actualitate/buget-2012-pensiile-vor-fi-inghetate-documentul-nu-cuprinde-indicii-de-majorare-a-salariilor-8964456
8964456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.