Buffett laudă performanţele afacerilor sale în 2011, care se reflectă pozitiv asupra economiei SUA

Postat la 27 februarie 2012 13 afişări

Conglomeratul Berkshire Hathaway a înregistrat anul trecut profituri record la majoritatea diviziilor, de la furnizarea de energie eletrică şi transporturi feroviare la magazine de mobilă şi dulciuri, reflectând parcă revenirea economiei SUA, reiese din scrisoarea anuală a lui Warren Buffett.

Influentul investitor subliniază că piaţa rezidenţială americană este încă în criză, însă se arată foarte optimism în privinţa celorlalte afaceri pe care le patronează. "Deşi operaţiunile din domeniul rezidenţial sunt încă la urgenţă, celalalte afaceri au ieşit din spital perfect sănătoase", arată Buffett în scrisoarea anuală adresată acţionarilor Berkshire Hathaway, urmărită atent de investitori din întreaga lume. Cele mai mari cinci divizii ale Berkshire din afara sectorului asigurărilor, toate cu prezenţă în industrie, au înregistrat în 2011 profituri record totalizând peste 10 miliarde de dolari, iar rezultatele din 2012 vor fi şi mai bune, spune Buffett.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Buffett,
sua,
laudă,
performanţa,
afaceri
/actualitate/buffett-lauda-performantele-afacerilor-sale-in-2011-care-se-reflecta-pozitiv-asupra-economiei-sua-9346810
9346810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.