Buffett: Euro este sortit eşecului dacă regulile actuale nu vor fi schimbate

Postat la 14 iulie 2012 12 afişări

Euro este sortit eşecului dacă regulile actuale de funcţionare a uniunii monetare nu vor fi regândite, a declarat vineri miliardarul Warren Buffett, într-un interviu pentru televiziunea Bloomberg.

"Sistemul are un defect fundamental fatal. Nu poate supravieţui cu regulile actuale. Asta descoperim. Întrebarea este dacă cele 17 ţări membre pot să se adune pentru a regândi ceva", a spus Buffett, citat de Bloomberg. Liderii europeni îşi aprofundează legăturile ca reacţie la criza datoriilor prin participarea la programele de salvare a ţărilor cu probleme financiare şi prin promovarea măsurilor de reducere a deficitelor bugetare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buffett,
zona euro,
esec,
reguli
/actualitate/buffett-euro-este-sortit-esecului-daca-regulile-actuale-nu-vor-fi-schimbate-9861719
9861719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.