Budweiser, dat în judecată. Producătorul de bere, acuzat că pune prea multă apă în sticle

Postat la 27 februarie 2013 121 afişări

Compania ce produce populara marcă americană de bere Budweiser este acuzată că pune prea multă apă în sticle, pentru a-şi mări profitul, potrivit unei plângeri colective în justiţie depuse la San Francisco, în California (vest). Reclamanţii afirmă că firma Anheuser-Busch încalcă legile ce protejează consumatorii în California şi Missouri (centru) "etichetând în mod fals conţinutul de alcool al produselor".

Plângerea, care cere despăgubiri pentru toţi cumpărătorii de Budweiser din ultimii cinci ani, într-un cuantum neprecizat, a fost depusă vineri la un tribunal districtual din San Francisco.

"Marile companii nu trebuie să mintă clienţii", a declarat marţi unul dintre autorii plângerii, Nina Giampaoli, de la firma de avocatură Mills Law Firm. "Eu mă simt înşelată. Indiferent despre ce produs este vorba, oamenii trebuie să poată să aibă informaţii fiabile de la societăţi, pe etichete", subliniază ea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Budweiser,
judecată,
bere,
apă
/actualitate/budweiser-dat-in-judecata-producatorul-de-bere-acuzat-ca-pune-prea-multa-apa-in-sticle-10607833
10607833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.