Budăi, despre propunerea lui Orban de impozitare a IT-iştilor: Când spuneam că sunt porniţi pe tăieri de venituri şi taxare suplimentară.../ Ce spun IT-iştii

Autor: Departamentul Social Postat la 02 iunie 2019 99 afişări

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a reacţionat duminică, după ce Ludovic Orban a declarat că lui nu i se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit, precizând că vor mai urma şi alte tăieri.

"UPS!🤔Când spuneam că sunt porniţi pe tăieri de venituri şi taxare suplimentară.... Prima categorie...vor urma şi altele? Eu zic ca DA. Offf..cum era cândva?..dreptate şi adevăr?", a scris, pe Facebook, Marius Budăi.

Reacţia vine după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Mediaş, că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. „Orice venit trebuie impozitat. Nu poţi să creezi facilităţi fiscale care îmbracă forma unor privilegii”, a spus Orban.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MARIUS BUDĂI,
LUDOVIC ORBAN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.