Bucureştiul va avea prima staţie de alimentare pentru automobilele electrice

Postat la 27 aprilie 2013 16 afişări

Capitala va avea prima staţie de alimentare pentru automobilele electrice, în zona Unirii, unde urmează să fie amenajate 24 de locuri de parcare pentru şase module de staţii de alimentare a maşinilor, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat sâmbătă de consilierii generali.

Bucureştiul va avea prima staţie de alimentare pentru automobilele electrice

 Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, în şedinţa de sâmbătă, proiectul de hotărâre vizând realizarea primei staţii de alimentare pentru automobile electrice în Capitală.

Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotărâre, municipalitatea doreşte amenajarea a 24 de locuri de parcare pentru implementarea a şase module de staţii de alimentare a automobilelor electrice în cadrul unui proiect pilot de încurajare a dezvoltării automobilului electric.

"Având în vedere că printre marii producători auto prezenţi în România sunt şi pionierii automobilului electric, se evidenţiază, astfel, oportunitatea încurajării dezvoltării şi susţinerii automobilelor electrice", se arată în document.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bucurestiul-va-avea-prima-statie-de-alimentare-pentru-automobilele-electrice-10809592
10809592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.