Bucureştiul, în TOPUL ZECE al celor mai atractive pieţe imobiliare din Europa

Postat la 10 ianuarie 2014 44 afişări

Cele mai interesante zece pieţe din Europa pentru investitorii imobiliari sunt Bucureşti, Varşovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles şi Luxembourg, consideră analiştii de la BNP Paribas Real Estate.

Bucureştiul, în TOPUL ZECE al celor mai atractive pieţe imobiliare din Europa

 "Dacă Marea Britanie, Germania şi Franţa încă reprezintă 80% din piaţa imobiliară din Europa, interesul investitorilor a crescut pentru următoarele zece pieţe din eşalonul doi: Varşovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles, Luxembourg şi Bucureşti. Anul trecut, mai mulţi investitori au optat pentru aceste pieţe care oferă un potenţial accentat de creştere. Astfel, volumul investiţiilor a crescut cu 73% în 2013 comparativ cu 2012 şi este de aşteptat să ajungă la 10,4 miliarde de euro", se arată într-un raport al BNP Paribas Real Estate.

În ceea ce priveşte piaţa de investiţii imobiliare din Bucureşti, analiştii companiei franceze, menţionează că în anul 2013 aceasta a fost mai activă, creând perspective pozitive pentru investitori pe termen mediu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bucurestiul-in-topul-zece-al-celor-mai-atractive-piete-imobiliare-din-europa-11880470
11880470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.