BREAKING. Primul român diagnosticat cu coronavirus a fost confirmat

Postat la 26 februarie 2020 897 afişări

BREAKING. Primul român diagnosticat cu coronavirus a fost confirmat

 Primul român confirmat cu coronavirus a fost confimat, miercuri, la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Secretarul de stat Nelu Tătaru a confirmat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un pacient din judeţul Gorj.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a confirmat pentru MEDIAFAX, miercuri seara, că un pacient din judeţul Gorj a fost diagnosticat cu coronavirus în urma analizelor realizate la Institutul Matei Balş din Bucureşti.

De asemenea, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan, a declarat, la Antena 3, că există diagnosticul pozitiv, realizat la Institutul Matei Balş în cazul pacientului din judeţul Gorj.

„Este vorba de pacientul de la Gorj. Mai există o probă în lucru. Vă ţinem la curent. Persoana care este în Gorj este în carantină. Urmează să decidem internarea ei”, a spus Moldovan.

Gorjanul confirmat cu coronavirus este una dintre persoanele care a intrat în contact cu cetăţeanul italian care are infecţie cu coronavirus şi care a fost în vizită în România în judeţele Gorj şi Dolj.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
confirmare,
roman,
diagnostic,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.