BREAKING NEWS: Decizie istorică pentru televiziunile din România, după cel mai mare scandal din ultimii ani! Schimbarea anunţată în urmă cu puţin timp

Postat la 23 noiembrie 2018 198 afişări

RCS va lansa în România primul post cu calitate Ultra HD. DIGI 4K va începe să emită sâmbătă, 24 noiembrie, iar pentru început acesta va fi recepţionat gratuit. Oficialii au anunţat că transmisiile vor conţine partide din Liga 1, Liga Campionilor şi Europa League.

BREAKING NEWS: Decizie istorică pentru televiziunile din România, după cel mai mare scandal din ultimii ani! Schimbarea anunţată în urmă cu puţin timp

”De sâmbătă, 24 noiembrie, postul va intra în etapa de teste şi abonaţii Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport şi documentare”, au precizat reprezentanţii RCS într-un comunicat de presă.

 

Digi 4K nu va fi un program dedicat doar iubitorilor de sport. Oficialii televiziunii au menţionat faptul că postul va fi unul generalist.

 

„Ne-am aliniat unui trend care este mai mult decât evident în toată industria. Calitatea programelor tinde să crească. Dacă ne uităm în jurul nostru, şi în Serbia s-a lansat un canal 4K.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
crestere,
decizie,
scandal,
schimbare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.