BRD a avut în primul semestru un profit în creştere cu 58%

Postat la 01 august 2013 33 afişări

BRD - Groupe Societe Generale (BRD) a avut în primul semestru un profit net de 62 milioane de lei, în creştere cu 58% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, iar volumul creditelor acordate s-a diminuat cu 1%, potrivit informaţiilor transmise de bancă Bursei de Valori Bucureşti.

BRD a avut în primul semestru un profit în creştere cu 58%

 "La nivelul sistemului bancar, prima jumătate a anului 2013 a fost caracterizată printr-o activitate de creditare în pierdere de viteză. În consecinţă, BRD a acţionat într-un mediu economic marcat de o cerere slabă de credite atât din partea clientelei de persoane fizice, cât şi din partea companiilor, care şi-au limitat investiţiile", se arată într-un comunicat al băncii.

După primele trei luni ale anului, banca raporta un profit net de 13 milioane de lei, în scădere cu 84% faţă de aceeaşi perioadă din 2012. În primul semestru al anului trecut, profitul net al băncii s-a situat la 39,4 milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/brd-a-avut-in-primul-semestru-un-profit-in-crestere-cu-58-11189866
11189866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.