Brădişteanu, în faţa instanţei supreme. Medicul a explicat de ce le-a interzis poliţiştilor veniţi la spital să intre la Năstase

Postat la 20 mai 2013 26 afişări

Medicul Şerban Brădişteanu a admis luni, în faţa instanţei supreme, că le-a interzis unor poliţişti veniţi să se intereseze de starea lui Adrian Năstase că nu pot intra la acesta în uniformă, dar a omis să le spună că ei puteau să se schimbe, pentru a intra în secţia de terapie intensivă.

Brădişteanu, în faţa instanţei supreme. Medicul a explicat de ce le-a interzis poliţiştilor veniţi la spital să intre la Năstase

 Chirurgul cardiolog Şerban Brădişteanu, deferit justiţiei pentru favorizarea lui Adrian Năstase în legătură cu executarea pedepsei primite de fostul demnitar în dosarul Trofeul Calităţii, le-a arătat luni judecătorilor de la instanţa supremă că este nevinovat în legătură cu infracţiunile ce i se aduc de către procurorii anticorupţie şi că nu a încercat niciodată obstrucţionarea unor proceduri judiciare, ci oferirea celui mai bun tratament ce se putea da în cazul respectiv.

Brădişteanu a admis, în declaraţia sa, că le-a interzis unor poliţişti veniţi să facă tura de pază la salonul lui Năstase să intre pentru a se convinge că fostul premier se află la secţia de terapie intensivă.

Medicul a explicat că le-ar fi spus oamenilor legii, la acel moment, că nu pot intra în secţia respectivă în uniformele de poliţişti, acela fiind un mediu septic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bradisteanu-in-fata-instantei-supreme-medicul-a-explicat-de-ce-le-a-interzis-politistilor-veniti-la-spital-sa-intre-la-nastase-10889943
10889943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.