Bosch va investi 77 milioane euro pentru un spaţiu de producţie în Cluj

Postat la 02 februarie 2012 9 afişări

Producătorul german de componente auto Bosch va concesiona, în judeţul Cluj, un spaţiu de producţie de 215.000 metri pătraţi pentru o investiţie în valoare totală de 77 milioane euro, potrivit datelor prezentate, joi, premierului Emil Boc de către conducerea companiei.

Grupul german estimează că investiţia va asigura, într-o primă fază, peste 300 noi locuri de muncă, transmite Guvernul printr-un comunicat.

Delegaţia Bosch primită la Guvern a fost condusă de Guenther Gauß, vicepreşedinte executiv al diviziei Automotive Electronics.

Premierul Emil Boc i-a asigurat pe reprezentanţii Bosch că proiectul de investiţie va fi sprijinit de Guvern prin acordarea unui ajutor de stat.

Bosch ar urma să îşi instaleze facilităţile de producţie pe 21 de hectare din parcul industrial Tetarom III, parcul unde a funcţionat şi fabrica de telefoane mobile Nokia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bosch,
investi,
Cluj,
producţie
/actualitate/bosch-va-investi-77-milioane-euro-pentru-un-spatiu-de-productie-in-cluj-9200502
9200502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.