Boc: Sunt îngrijorat de blocajul la nivelul firmelor, de faptul că nu sunt resurse pentru investiţii

Postat la 13 martie 2013 14 afişări

Fostul premier Emil Boc se declară îngrijorat de "blocajul din economie la nivelul firmelor şi de faptul că nu sunt resurse suficiente pentru investiţii", reproşând Guvernului că nu a venit cu nicio măsură nouă vizând susţinerea mediului de afaceri.

Boc: Sunt îngrijorat de blocajul la nivelul firmelor, de faptul că nu sunt resurse pentru investiţii

 Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în Guvernul Ponta "toată lumea este preocupată de războiul cu preşedintele Băsescu", precum şi de "spargerea USL", teme pe care el le consideră "false".

"Ceea ce mă îngrijorează cel mai mult este blocajul din economie la nivelul firmelor, faptul că nu sunt resurse suficiente pentru investiţii, sunt oprite investiţii în derulare care sunt în prag de finalizare şi nu se întrevăd şanse pentru a le putea duce mai departe. Nimeni nu vorbeşte despre aceste aspecte în Guvern, toată lumea este preocupată de războiul cu preşedintele Băsescu, de spargerea USL, de cine pe cine favorizează în USL. Acestea sunt teme false pentru o ţară care are nevoie ca aerul de investiţii diverse, de locuri de muncă şi de mai mulţi bani pentru continuarea proiectelor de infrastructură. Nu am văzut din partea actualului Guvern nicio măsură nouă pentru susţinerea mediului de afaceri", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-sunt-ingrijorat-de-blocajul-la-nivelul-firmelor-de-faptul-ca-nu-sunt-resurse-pentru-investitii-10664790
10664790
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.