Boc si Vladescu lucreaza la pastrarea deficitului sub 7%

Postat la 07 mai 2010 35 afişări

Premierul Emil Boc si ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, lucreaza la finalizarea scrisorii de intentie la acordul cu FMI, care va include masuri de mentinere a deficitului bugetar sub 7% din PIB, in conditiile in care seful Guvernului nu a avut pana in prezent o discutie cu misiunea FMI.

"Primul-ministru Emil Boc si ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, lucreaza in prezent la finalizarea scrisorii de intentie la acordul stand-by incheiat cu Fondul Monetar International. Aceasta scrisoare contine ca si puncte centrale masurile anuntate, care conduc la mentinerea deficitului bugetar sub 7% din Produsul Intern Brut, stopand practic cresterea deficitului bugetar la 9%, cum s-ar fi intamplat in lipsa acestor masuri", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
deficit,
FMI,
Boc,
Vladescu,
reducere
/actualitate/boc-si-vladescu-lucreaza-la-pastrarea-deficitului-sub-7-6099298
6099298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.