Boc se pregateste sa mai deschida 10 km din Autostrada Bechtel, 10% din traseu construit dupa 6 ani

Postat la 11 noiembrie 2010 17 afişări

Premierul Boc va inaugura, sambata, inca 10 kilometri ai Autostrazii Transilvania, intre Turda si Campia Turzii, dupa un an de la deschiderea primilor 42 kilometri, portiunea construita pana in prezent cu finantarea statului depasind cu putin 10% din traseul total la 6 ani de la lansarea proiectului.

In urma cu un an, la 1 decembrie 2009, seful Guvernului a inaugurat primii 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania, pe tronsonul 2B Turda-Gilau, el parcurgand atunci traseul la volanul unei Dacii Logan.

"Portiunea de 10 kilometri este programata sa fie inaugurata sambata dimineata, daca nu apar modificari in program", au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-se-pregateste-sa-mai-deschida-10-km-din-autostrada-bechtel-10-din-traseu-construit-dupa-6-ani-7709206
7709206
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.