Boc schimba Codul Fiscal pentru a reduce cozile despre care a spus ca nu exista

Postat la 02 septembrie 2010 7 afişări

Guvernul Boc a anuntat miercuri ca va modifica OUG 58/2010 privind plata contributiilor sociale de catre angajatii platiti prin contracte de drepturi de autor sau conventii civile astfel incat sa nu se mai formeze lunar cozi interminabile la depunerea declaratiilor de venit.

Solutia propusa este foarte simpla: depunerea declaratiilor si plata acestora nu vor mai fi facute de catre beneficiari, ci de catre angajatori. Anuntul a fost facut de catre purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, la finalul sedintei de Guvern de miercuri. Ea a precizat ca aceste modificari vor fi aprobate in urmatoarea reuniune a Executivului, de saptamana viitoare, pentru ca premierul Emil Boc a solicitat respectarea tuturor pasilor legali, respectiv ca modificarile sa aiba si avizul Consiliului Economic si Social (CES), care se intruneste luni.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Boc,
Cod Fiscal,
modificari,
plata,
contributii
/actualitate/boc-schimba-codul-fiscal-pentru-a-reduce-cozile-despre-care-a-spus-ca-nu-exista-7084288
7084288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.