Boc: Salariile cresc din start anul viitor în medie cu 10%, dar va fi eliminat al 13-lea salariu

Postat la 04 august 2010 15 afişări

Salariile bugetarilor vor creşte anul viitor în medie cu 10% raportat la nivelul diminuat din iulie, cu condiţia eliminării celui de-al 13-lea salariu, iar o posibilă majorare suplimentară poate fi decisă la finalul restructurării sectorului public, în funcţie de rezultatul acestui proces.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la postul public de radio, că această situaţie salarială rezultă din analizele Ministerului Finanţelor.

"În 2011, salariile bugetarilor vor creşte în raport cu diminuarea pe care au suferit-o acum, de 25%. Dacă nu se acordă al 13-lea salariu, aşa cum există prevăzut, putem avea din start pentru 2011 o creştere a salariilor, în raport cu cele diminuate, cu 10%. În funcţie de succesul procesului de restructurare, vom putea să avem o creştere a salariilor în medie şi cu mai mult de 10%, şi vom vedea asta la sfârşitul procesului de restructurare", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
salarii,
bugetari,
crestere,
venituri
/actualitate/boc-salariile-cresc-din-start-anul-viitor-in-medie-cu-10-dar-va-fi-eliminat-al-13-lea-salariu-6770624
6770624
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.