Boc: Romania nu este disperata sa vanda actiunile la Petrom la orice pret si in orice conditii

Postat la 22 iulie 2011 14 afişări

Romania nu este disperata la acest moment pentru a vinde actiunile listate la Petrom la orice pret si in orice conditii, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

El a precizat ca nu cunoaste rezultatul ofertei publice pentru actiunile Petrom si ca asteapta concluziile comisiei de privatizare. "Asteptam rezultatul comisiei de privatizare, dar Romana nu este disperata in momentul de fata sa vanda la orice pret si oricum. Am stabilit un pret minim, vedem care este situatia. Avantajul tarii este insa ca nu avem o situatie disperata astfel incat sa vindem la orice pret si in orice conditii", a spus Boc. Intrebat daca oferta va fi amanata in cazul in care subscriptia este sub 80%, seful Guvernului a evitat un raspuns, spunand doar ca asteapta rezultatul comsiei. Vanzarea unui pachet de aproximativ 10% face parte din intelegerile convenite de autoritatile romane cu FMI si Comisia Europeana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
emil boc,
petrom,
actiuni,
vanzare
/actualitate/boc-romania-nu-este-disperata-sa-vanda-actiunile-la-petrom-la-orice-pret-si-in-orice-conditii-8515616
8515616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.