Boc: Prognoza de creştere economică pentru 2012 va fi stabilită la finele lunii octombrie

Postat la 20 septembrie 2011 8 afişări

Prognoza de creştere economică pe care va fi construit proiectul de buget pentru anul viitor va fi stabilită de Guvern în luna octombrie, prin consultare cu Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Mondială, a declarat, marţi, premierul Emil Boc.

"Vom avea, la sfârşitul lunii octombrie, împreună cu Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială, evaluarea prognozei de creştere economică pentru anul 2012, în raport cu care vom veni în Parlament cu proiectul de buget" , a spus Boc, într-un discurs susţinut în Parlament. El a arătat că pentru acest an este menţinută ţinta unei creşteri economice de 1,5%. Până la acest moment, oficialii au avansat pentru anul viitor o creştere economică de 3,5-4 %.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
prognoza,
crestere economica,
guvern
/actualitate/boc-prognoza-de-crestere-economica-pentru-2012-va-fi-stabilita-la-finele-lunii-octombrie-8777742
8777742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.