Boc, personaj într-o parodie horror intitulată "Resident Emil". Filmul este o "glumiţă politică" - FOTO

Postat la 03 mai 2012 16 afişări

Fostul premier Emil Boc este personajul principal al unui film de foarte scurt metraj, o parodie horror intitulată "Resident Emil" şi realizată de un jurnalist clujean, acesta afirmând că, prin anunţul candidaturii lui Boc la Primărie, filmul devine unul "vizionar".

Filmul de foarte scurt metraj realizat de jurnalistul clujean Vasile Hotea-Fernezan va fi prezentat în premieră, vineri seară, în cadrul unei festival care a început la Cluj-Napoca.

Vasile Hotea-Fernezan a declarat, joi, că prin candidatura la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc îi va promova filmul, care este "o glumiţă politică".

"Institutul Francez organizează în cadrul Festivalului Très Courts o competiţie specială de filme foarte scurte româneşti. Anul acesta s-au primit 67 de filme din toată ţara, realizate de amatori sau de studenţi la facultăţile de film. Eu am intrat în competiţie cu filmul «Resident Emil», care are o durată de trei minute şi care va fi proiectat, în premieră, vineri, în cadrul festivalului. Pelicula îl are ca personaj principal pe Emil Boc. Prin candidatura sa la Primăria Cluj-Napoca, Boc îmi promovează filmul care, sunt convins, va fi bine primit de public. Îi recomand şi lui Emil Boc să îl vadă. Nu consider micul meu experiment un film, este mai mult o glumiţă politică, o parodie horror", a arătat jurnalistul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
"Resident Emil",
"glumiţă politică"
/actualitate/boc-personaj-intr-o-parodie-horror-intitulata-resident-emil-filmul-este-o-glumita-politica-foto-9590836
9590836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.