Boc invita chinezii la constructia de autostrazi, poduri si hidrocentrale

Postat la 13 aprilie 2011 20 afişări

Investitorii chinezi sunt asteptati sa ia parte la proiectele de tip public-privat care vor fi initiate in Romania, in constructia de autostrazi, poduri, hidrocentrale sau in agricultura, a afirmat, miercuri, premierul Boc, in discutia cu o delegatie oficiala chineza aflata in vizita la Bucuresti.

Contractele de parteneriat public-privat au reprezentat unul dintre subiectele principale ale intalnirii organizate, la Palatul Victoria, intre premierul Emil Boc si delegatia chineza condusa de Li Changchun, membru in Comitetul Permanent al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez.

Boc a aratat ca, in urma adoptarii Legii parteneriatului public-privat, Guvernul ii asteapta inclusiv pe investitorii chinezi sa participe la modernizarea lucrarilor de infrastructura.

"Acest parteneriat public-privat ne va permite sa ne consolidam relatiile economice cu proiecte importante in energie, transporturi, cultura, mediu, agicultura, avand in vedere potentialul pe care China il are de a investi. Nu mai vorbim de lucrarile de infrastructura - fie autostrazi in regim de parteneriat public-privat sau constructia de poduri, precum podul de la Braila, ori constructia de hidrocentrale", a afirmat Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
chinezi,
autostrazi,
constructii
/actualitate/boc-invita-chinezii-la-constructia-de-autostrazi-poduri-si-hidrocentrale-8153382
8153382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.