Boc despre protestul de la Finante: doar cei care sunt performanti au dreptul la stimulente

Postat la 14 octombrie 2010 18 afişări

Protestul de la Finante nu va scapa prevederilor legii. Acesta a fost principalul mesaj transmis de premierul Emil Boc, care a comentat la postul public de televiziune revolta angajatilor din institutie.

El a spus ca singura solutie pentru rezolvarea problemei este respectarea legii. "Legea este singurul lucru care trebuie discutat si de ne negociat. Adica nu avem ce sa negociem cu legea si cu aplicarea acesteia. Pe de alta parte, vreau sa fiu foarte clar: eu stiu ca traim vremuri grele, stiu ca banii pe care ii primesc bugetarii nu sunt suficienti in raport cu nevoile pe care le avem. Guvernul pe care il reprezint nu a adus criza economica in Romania, dar va fi acela care va scoate Romania din criza daca facem ceea ce trebuie", a declarat Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
protest,
finante,
fisc,
sindicate,
stimulente,
Boc
/actualitate/boc-despre-protestul-de-la-finante-doar-cei-care-sunt-performanti-au-dreptul-la-stimulente-7475509
7475509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.