Boc: Dacă lucrurile nu se înrăutăţesc în Europa în 2012, România va putea să spere la indexări

Postat la 14 noiembrie 2011 9 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, duminică seară, că dacă lucrurile nu se vor înrăutăţi în Europa în 2012 atunci şi România va putea să spere la indexări de salarii şi pensii, menţionând că dacă lucrurile se înrăutăţesc pe continent, autorităţile nu mai trebuie să opereze tăieri de salarii şi pensii.

"Dacă lucrurile nu se vor înrăutăţi în Europa în 2012, atunci şi România va putea merge mai departe şi să spere la indexări de salarii şi pensii. Vom porni bugetul de stat pentru 2012 într-o manieră responsabilă, cu un deficit de 1,9%, dar cu posibilitatea de a ajunge la 3%, cu o creşterea economică în jur de 2,1% pe care o avem în prognoză la elaborarea bugetului", a spus Boc. Premierul a precizat că dacă lucrurile se înrăutăţesc în Europa în 2012, România nu va mai trebui să apeleze la tăieri de salarii şi pensii, pentru că au fost luate deja măsuri de precauţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boc,
indexari,
salarii,
pensii,
financiar
/actualitate/boc-daca-lucrurile-nu-se-inrautatesc-in-europa-in-2012-romania-va-putea-sa-spere-la-indexari-8970088
8970088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.