Boc catre parlamentari: Nu blocati transa FMI si bugetul pe 2011, va recomand varianta de siguranta

Postat la 20 decembrie 2010 12 afişări

Premierul Boc a cerut parlamentarilor sa respinga motiunea fata de Legea salarizarii, sustinand ca demersul opozitiei urmareste doar blocarea cresterii salariilor cu 15%, a bugetului si a transei FMI, antr-un moment an care Romania si-a recastigat credibilitatea an fata institutiilor internationale.

El a spus parlamentarilor, la dezbaterea motiunii, ca amanarea transei din amprumutul FMI, consecinta directa a unui eventual vot pozitiv pentru motiunea de cenzura, va obliga Guvernul sa se amprumute de pe pietele internationale la costuri ridicate."Cu cat se anmultesc semnele pozitive ca urmare ale masurilor adoptate de Guvern, cu atat PSD si PNL devin mai disperate", a spus Boc.Premierul a sustinut an fata acestora ca Romania are pentru urmatoarele sase luni cele mai bune premise pentru crestere economica din Europa Centrala si de Est, dar cu conditia ca motiunea de cenzura sa nu treaca, iar reformele sa continue.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
bani,
FMI,
salarii
/actualitate/boc-catre-parlamentari-nu-blocati-transa-fmi-si-bugetul-pe-2011-va-recomand-varianta-de-siguranta-7834374
7834374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.