Boc: Birourile Permanente nu pot amana angajarea raspunderii, este o decizie suverana a Guvernului

Postat la 28 octombrie 2010 17 afişări

Birourile Permanente nu pot amana data angajarii Guvernului pentru legea educatiei, deoarece promovarea actului normativ pe baza acestei proceduri reprezinta o decizie suverana a Executivului, care nu poate fi cenzurata, a declarat premierul Emil Boc.

El a aratat ca membrii Guvernului au fost invitati pentru joi dimineata, la ora 10.00, sa isi angajeze raspunderea pentru legea educatiei si nu exista niciun motiv de amanare.

"Cum sa amane ? Noi am fost invitati pentru ora 10.00, suntem prezenti, si nu au niciun temei legal, politic si constitutional sa amane asumarea raspunderii. Decizia de asumare este o decizie suverana a Guvernului. Guvernul isi pune pe masa mandatul, iar Birourile Permanente nu pot cenzura decizia Guvernului de asumare, pentru ca deja au fost stabilite data si ora", a spus Boc, aflat la Parlament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Parlament,
Guvern,
Boc,
legea educatiei
/actualitate/boc-birourile-permanente-nu-pot-amana-angajarea-raspunderii-este-o-decizie-suverana-a-guvernului-7595535
7595535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.