Boc: Arafat poate reveni în minister sau participa la elaborarea legii sănătăţii, dacă doreşte asta

Postat la 16 ianuarie 2012 20 afişări

Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat este binevenit să revină în minister sau să participe la elaborarea noului proiect de lege privind sănătatea în cadrul comisiei care va fi formată în acest sens, dacă va dori acest lucru, potrivit premierului Emil Boc.

Întrebat, luni, de jurnalişti dacă apreciază că este posibil ca Raed Arafat să lucreze la noul proiect al legii sănătăţii sau să revină în minister, premierul a răspuns că fostul subsecretar de stat "este binevenit, dacă domnia sa va dori". "Ministrul Sănătăţii va da toate detaliile pe marginea acestui subiect, dar eu nu am niciun fel de problemă ca domnia sa să facă parte din orice colectiv şi din orice echipă", a adăugat Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-arafat-poate-reveni-in-minister-sau-participa-la-elaborarea-legii-sanatatii-daca-doreste-asta-9149903
9149903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.