Blue Air reduce vineri tarifele pentru toate zborurile cu ocazia împlinirii a nouă ani de activitate

Autor: Oana Netbai Postat la 13 decembrie 2013 176 afişări

Blue Air anunţă o reducere de 15% pentru toate biletele de avion. Această ofertă este valabilă astăzi pentru toate călătoriilor din perioada 13 decembrie 2013 - 25 octombrie 2014.

Blue Air reduce vineri tarifele pentru toate zborurile cu ocazia împlinirii a nouă ani de activitate

Compania aeriană a luat această decizie, pentru că astăzi se împlinesc nouă ani de când a operat primul zbor.

Blue Air a transportat anul trecut din România 1,5 milioane de pasageri, potrivit oficialilor companiei aeriene low-cost, trafic la acelaşi nivel cu cel din 2011 şi 2010. Pentru anul acesta a fost estimat un trafic de 1,5 milioane de pasageri pe piaţa locală.

Compania românească Blue Air a fost fondată de omul de afaceri Nelu Iordache şi este deţinută în prezent de compania Airline Management Solutions, care a preluat în urmă cu trei luni fondul comercial şi aeronavele operate de Blue Air contra sumei de 30 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
reduceri,
zboruri,
companie,
avion
/actualitate/blue-air-reduce-vineri-tarifele-pentru-toate-zborurile-cu-ocazia-implinirii-a-noua-ani-de-activitate-11764351
11764351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.