Blue Air anunţă zboruri suplimentare în luna iunie pentru rutele cu cele mai multe cereri primite de la pasageri

Autor: Andra Stroe Postat la 08 iunie 2020 106 afişări

Blue Air anunţă zboruri suplimentare în luna iunie pentru rutele cu cele mai multe cereri primite de la pasageri

Ca urmare a cererilor primite de la pasageri, operatorul aerian Blue Air anunţă zboruri noi în luna iunie. Aceste zboruri acoperă 21 de destinaţii din 11 ţări spre şi dinspre care autorităţile au anunţat eliminarea restricţiilor de călătorie pe parcursul lunii iunie.

Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinaţie şi restricţiile de mobilitate stabilite de autorităţi. Ca urmare a volumului deosebit de mare de cereri de călătorie înregistrate în întreaga reţea de destinaţii, Blue Air a introdus şi a activat zboruri suplimentare în luna iunie, acoperind 21 de destinaţii din 11 ţări.

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt:

  

De la/ spre Bucureşti Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florenţa, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iaşi.

  

Din/ spre Bacau: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.

Din/ spre Cluj Napoca: Bucureşti Otopeni, Dublin.

Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

„Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii sunt îndemnaţi să acceseze secţiunea dedicată de pe site-ul Blue Air, Zboruri la Cerere, să identifice zborul dorit şi să urmeze paşii indicaţi pentru rezervarea online. Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate ca formă de plată. Pasagerii se pot informa cu privire la lista completă a zborurilor active, consultând în mod regulat această secţiune, ce este permanent actualizată", se menţionează într-un comunicat al companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
zboruri,
pasageri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.