Blake Horsley, managerul departamentului de investiţii, a plecat din Colliers după cinci ani

Autor: Cristi Moga Postat la 15 februarie 2013 20 afişări

Blake Horsley, 28 de ani, neozeelandezul care a venit în urmă cu aproape cinci ani în cadrul firmei de consultanţă imobiliară Colliers România, unde în 2009 a preluat conducerea departamentului de investiţii, a părăsit firma pentru a prelua un „rol regional“ în cadrul unei companii de dezvoltare imobiliară.

Blake Horsley, 28 de ani, neozeelandezul care a venit în urmă cu aproape cinci ani în cadrul firmei de consultanţă imobiliară Colliers România, unde în 2009 a preluat conducerea departamentului de investiţii, a părăsit firma pentru a prelua un "rol regional" în cadrul unei companii de dezvoltare imobiliară. Horsley făcea parte din "valul tânăr" de consultanţi promovaţi la conducerea Colliers, într-o perioadă în care piaţa de profil suferea puternic pe fondul crizei, iar domeniul devenea mai puţin atractiv. El a fost implicat, printre altele, în cea mai mare tranzacţie derulată în criză, asistând fondul NEPIl la achiziţia proiectului Floreasca Business Park, afacere de peste 100 mil. euro. Colliers România este una dintre cele mai mari firme locale de consultanţă imobiliară, cu afaceri de 3,2 milioane de euro anul trecut.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Blake Horsley,
manager,
investiţii,
Colliers
/actualitate/blake-horsley-managerul-departamentului-de-investitii-a-plecat-din-colliers-dupa-cinci-ani-10563939
10563939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.