Blaga: Propun ca data Convenţiei PDL să fie 23 martie. Voi candida la preşedinţia partidului

Postat la 11 februarie 2013 15 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că propune ca data Convenţiei Naţionale a PDL să fie 23 martie şi a anunţat că el va candida la preşedinţia partidului.

Blaga a spus că BPN al PDL a hotărât să convoace pentru 22 februarie, la ora 14:00, Colegiul Director Naţional, care va stabili ordinea de zi a Consiliului Naţional de Coordonare din 23 februarie.

Liderul PDL a spus că, la propunerea sa, Biroul a fost de acord, în unanimitate, să propună data de 23 martie pentru Convenţia Naţională a Partidului.

El a spus că în acest fel se respectă toate prevederile statutare, astfel încât să nu existe nicio observaţie, chiar dacă "unii doresc o convenţie mâine", iar alţii o doresc "amânată la calendele greceşti".

"O să candidez la Convenţia Naţională a partidului şi eu cred că 23 martie, dacă aceasta va fi data Convenţiei, e un punct important pentru viaţa partidului. Până la urmă, va trebui să trecem de la perioada de criză a partidului la ceea ce înseamnă reconstruirea adevărată a partidului", a spus Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-propun-ca-data-conventiei-pdl-sa-fie-23-martie-voi-candida-la-presedintia-partidului-10555094
10555094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.