Blaga, liderilor PDL: Îi răspundem lui Băsescu doar dacă mai intervine brutal în competiţie

Postat la 18 februarie 2013 13 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, într-o întâlnire, duminică, liderilor organizaţiilor judeţene PDL, că partidul nu intră "într-o discuţie" cu şeful statului şi că "singura reacţie fi va eventual de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia internă", afirmă surse PDL.

"Noi nu intrăm într-o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, şi vom vorbi doar despre oamenii din PDL, ce trebuie făcut. Singura reacţie va fi, eventual, de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia noastră internă. Noi nu ne-am dezis de parteneriatul cu Traian Băsescu şi am susţinut, în campania de referendum, statul de drept, în timp ce unii nu participau nici la dezbateri publice, nici la mitinguri", a precizat Blaga, potrivit surselor citate.

Conducerea PDL s-a întâlnit, duminică seară, la sediul central al partidului, cu liderii organizaţiilor judeţene ale partidului, pentru ca preşedintele PDL, Vasile Blaga, să prezinte viziunea sa privind evoluţia PDL, unii participanţi la această reuniune considerând "incorecte" afirmaţiile preşedintelui Băsescu despre PDL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Blaga,
lideri,
PDL,
Băsescu
/actualitate/blaga-liderilor-pdl-ii-raspundem-lui-basescu-doar-daca-mai-intervine-brutal-in-competitie-10568081
10568081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.