Blaga, întrebat dacă s-a întâlnit cu PNL: E un neadevăr. Nu avem ce să discutăm

Postat la 20 mai 2013 23 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că PDL nu are niciun motiv să negocieze cu liberalii, arătând că democrat-liberalii sunt în opoziţie şi vor rămâne în opoziţie până după viitoarele alegeri parlamentare.

Blaga, întrebat dacă s-a întâlnit cu PNL: E un neadevăr. Nu avem ce să discutăm

 Întrebat înainte de şedinţa BPN dacă a avut o întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute cu conducerea PNL, Blaga a răspuns: "E un neadevăr. Nici eu, nici nimeni din conducerea partidului. Toţi am fost plecaţi la sfârşitul săptămânii, nu avem ce să discutăm cu ei. Până la urmă această alianţă de cumetrie stă pentru că îşi împart resursele chiar dacă nu guvernează".

El a adăugat că PDL nu are niciun motiv să aibă o astfel de întâlnire şi nu are ce să negocieze cu PNL, deoarece democrat-liberalii sunt în opoziţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-intrebat-daca-s-a-intalnit-cu-pnl-e-un-neadevar-nu-avem-ce-sa-discutam-10888573
10888573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.