Blaga: Decizia CC privind referendumul e o primă şi majoră înfrângere a USL şi a PNL

Postat la 27 iunie 2013 45 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că decizia Curţii Constituţionale pe tema referendumului este "o primă şi majoră înfrângere a USL în primul rând şi a PNL".

Blaga: Decizia CC privind referendumul e o primă şi majoră înfrângere a USL şi a PNL

 "Hai să fim clari: este o primă şi majoră înfrângere a USL decizia Curţii Constituţionale şi spun acest lucru pentru că ei îşi făceau planuri ca foarte rapid, chiar la sfârşitul lunii august, să treacă prin Camere proiectul de Constituţie şi în luna octombrie să organizeze referendum. Lucrul acesta nu mai este posibil în acest moment. Sigur că vor fi schimbări majore şi aceasta este o înfrângere majoră a USL în primul rând şi a PNL, pentru că, până la urmă, preşedintele acestei comisii este Crin Antonescu, în primul rând", le-a spus ziariştilor Vasile Blaga.

El a precizat că PDL va continua demersurile începute "pentru constituirea unei coaliţii pentru o Constituţie a cetăţenilor" şi că democrat-liberalii vor boicota acţiunile puterii de a pune în practică "proiectul de Constituţie antidemocratic". "Rămânem la poziţia PDL de a boicota acţiunile puterii de a-şi pune în practică această Constituţie, acest proiect de Constituţie antidemocratic", a spus Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-decizia-cc-privind-referendumul-e-o-prima-si-majora-infrangere-a-usl-si-a-pnl-11034240
11034240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.