Blaga: Conducerea ASF e stabilită pe criterii de clientelism politic. Nouă membri nu au studii economice

Postat la 24 aprilie 2013 21 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, după ce şi-a exercitat votul pentru membrii Consiliului ASF, că desemnarea persoanelor aflate în conducerea acestei instituţii a fost făcută "pe aceleaşi criterii de clientelism politic", iar nouă membri nu au studii economice.

Blaga: Conducerea ASF e stabilită pe criterii de clientelism politic. Nouă membri nu au studii economice

 Blaga a fost întrebat, după ce şi-a execitat votul, cum vede conducerea ASF.

"Pe aceleaşi criterii de clientelism politic, nouă dintre ei nici măcar nu au studii economice", a replicat Blaga.

Cele două Camere ale Parlamentului s-au reunit, miercuri dimineaţă, în şedinţă comună, pentru a-i vota pe membrii Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară care au fost audiaţi şi validaţi de comisiile de buget.

Şedinţa este condusă de vicepreşedintele PSD Viorel Hrebenciuc, care a anunţat că sunt prezenţi 305 parlamentari şi 282 sunt absenţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-conducerea-asf-e-stabilita-pe-criterii-de-clientelism-politic-noua-membri-nu-au-studii-economice-10790241
10790241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.